Hotel Royal Mountain
 • Hotel Royal Mountain
Safe Travels Unicef HACCP

Rezerviši
Dolazak
Dolazak
26 Januar 2023.
Odlazak
Odlazak
27 Januar 2023.
Odraslih
Dece
Promo kod

Odaberite period

OPŠTI USLOVI POSLOVANJA

Uslovi korišćenja i politika privatnosti Hotel Royal Mountain Divčibare

 1. Osnovni podaci:

„GIV CONSTRUCT D.O.O.“, Cara Lazara 35, 11500 Obrenovacc, za „Hotel Royal Mountain“, Valjevska 66, 14204 Divčibare, PIB: 106161601, matični broj: 20545844, šifra delatnosti: 5510, www.hotelroyalmountain.com , tel: 014/3150600, 014/3150601, e-mail: recepcija@hotelroyalmountain.com; rezervacije@hotelroyalmountain.com

 1. Izjava o konverziji:

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

 1. Politika reklamacija i kontakt podaci za korisnike ukoliko žele da se informišu o reklamaciji ili narudžbini

Ukoliko želite da uložite reklamaciju / pritužbu na vrstu pružene usluge molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese: frontdesk@hotelroyalmountain.com

 1. Uslovi otkaza aranžmana i promene termina:

Gost je dužan da u pisanoj formi obavesti hotelijera o odustajanju ili promeni termina aranžmana.

 • Politika avansa i otkaza aranžmana zavisi od izabranog cenovnika za traženi period.
 • U slučaju ranijeg napuštanja hotela, hotelijer nema obavezu povraćaja novca.
 • Nakon izvršene rezervacije promene termina se mogu vršiti isključivo uz saglasnost hotelijera.
 1. Zaštita privatnosti korisnika:

U ime „GIV CONSTRUCT D.O.O.“ za „Hotel Royal Mountain“ obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni „GIV CONSTRUCT D.O.O.“ za „Hotel Royal Mountain“ (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

 1. Zaštita poverljivih podataka o transakciji:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja u sigurnom okruženju. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 1. Povraćaj sredstava:

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, „GIV CONSTRUCT D.O.O.“ za „Hotel Royal Mountain“ je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 1. Izjava o PDV-u:

PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 1. Načini plaćanja:

Za potvrdu rezervacije neophodna je uplata 30%-50 % ukupne cene aranžmana u zavisnosti od perioda boravka u hotelu. Gost je dužan da ostatak iznosa aranžmana uplati prilikom dolaska u hotel.

Online plaćanje:
Mogućnost plaćanja platnim karticama na našem sajtu, kao i putem bankovnih transfera..

Offline plaćanje:

Dodatna olakšicu za naše goste je prihvatanje platnih kartica za opciju card not present (bez fizičkog prisustva kartice). Uplata se može izvršiti putem pos terminala bez prisustva kartice, uz instrukcije sa naše strane.

Dostupno je plaćanje na recepciji platnim karticama i gotovinom za Walk-in goste i za sve vanpansionske usluge.

OfferIcon
Pratite nas