Hotel Royal Mountain
  • Hotel Royal Mountain
  • Hotel Royal Mountain
  • Hotel Royal Mountain
  • Hotel Royal Mountain
  • Hotel Royal Mountain
  • Hotel Royal Mountain
Safe Travels Unicef HACCP

O nama

Rezerviši
Dolazak
Dolazak
25 Jun 2024.
Odlazak
Odlazak
26 Jun 2024.
Odraslih
Dece
Promo kod

Odaberite period

Hotel Royal Mountain

Kako bi opravdao svoje ime, hotel Royal Mountain je dizajniran u planinskom stilu i napravljen od najfiniijih materijala. Spoj prirodnih elemenata - kamena i drveta, pruža toplinu i poseban doživljaj svakog kutka našeg hotela.

OfferIcon

Enterijer hotela projektovan je u duhu luksuznih, planinskih kuća, gde preovlađuju drvene površine i prirodni tonovi. Svaka soba je projektovana sa puno pažnje kako bi se postigao efekat glamura i luksuza, korišćenjem naturalnih i toplih materijala i boja. Prirodno osvetljenje i prelep pogled ka šumi ili centru Divčibara čine bitan element svake naše smeštajne jedinice, jer doprinose osećaju pravog planinskog odmora.

Sadržaj hotela:

Osmišljen tako da bude sinonim pravog odmora za svakog gosta koji nas poseti, naš hotel sa 4 zvezdice poseduje 40 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica sa prelepim pogledom na sam centar Divčibara, pansionski restoran, kao i à la carte restoran.
OfferIcon

Nakon duge šetnje po prirodi, na raspolaganju vam je prava oaza mira i relaksacije u našem wellness and spa centru koji sadrži bazen, finsku i borovu saunu, tursko kupatilo, tepidarijume. Tu je i niz masaža i usluga za negu kože prilagođene onima koji se sa entuzijazmom upuštaju u aktivnosti na Divčibarama (šetnja, planinarenje, skijanje, orjentiring, trčanje, vožnja bicikala i kvadova, itd) ili za one koji vole da, nakon treninga u našoj teretani, opuste svoje mišiće.

Preporučujemo da se prepustite rukama naših stručnih fizioterapeuta, koji će masažom i brižljivo osmišljenim tretmanima vratiti vaš um i telo u balans i obnoviti energiju za sve životne i radne pobede koje slede. Posebno izdvajamo kraljevsku masažu koja je eksplozija dodira sa dva terapeuta istovremeno. Spisak svih masaža pogledajte OVDE.

Pratite nas